Assegurances de Responsabilitat Civil Professional

L’assegurança de Responsabilitat Civil Professional cobreix les reclamacions derivades dels serveis prestats d’una empreses o de professionals.

Què és una assegurança de Responsabilitat Civil Professional?

La Responsabilitat Civil Professional protegeix l’empresa i els professionals que presten un servei enfront de reclamacions de tercers.

Característiques de l'assegurança

Per a activar-se la pòlissa, no és necessari que hi hagi un mal material o personal, pot existir un perjudici econòmic pur.

És l’equivalent a la cobertura de Responsabilitat Civil de Productes, però aquesta vegada aplica a serveis.

Recomanem la contractació d’una assegurança de Responsabilitat Civil Professional per a totes aquelles professions que ofereixin serveis i assessorament: arquitectes, metges, advocats, notaris, consultors informàtics, de negoci, auditors, enginyers, assessors i gestories, agències, project managers, headhunters, desenvolupadors de programari, fotògrafs, traductors, agències de viatges etc.

Com treballem la Responsabilitat Civil Professional?

Oferim cobertures adaptades a cada tipus d’activitat.

Segons la facturació, el risc de l’activitat desenvolupada, l’àmbit d’actuació i el tipus de clients de l’assegurat, assessorem quant al límit i els sublimits d’indemnització a contractar.

Analitzem el risc i recomanem un àmbit geogràfic, jurisdiccional i temporal adequat.

Estem a prop dels nostres assegurats per a analitzar l’evolució de la seva activitat i, proactivament, proposar millores sobre les cobertures contractades.

Cobertures

Què pot passar perquè s'activi l'assegurança de Responsabilitat Civil Professional?

  • Una consultora de negoci oblida la documentació en un taxi i revela d’aquesta manera informació confidencial del seu client.
  • Un metge rep una reclamació per no haver detectat a temps una malaltia al seu pacient.
Un equip
especialitzat
En solucions per a donar cobertura a la Responsabilitat Civil Professional de la teva empresa