BUSQUES TRANQUIL·LITAT?
CONFIA'NS ELS TEUS RISCOS
Continua creixent, i invertint, amb tranquil·litat i seguretat.

Corredoria d'assegurances per a empreses

Som un broker d’assegurances professional; referent en qualitat de servei, dedicat a assessorar empreses de primer nivell en les seves assegurances i la gestió dels seus riscos.

Som especialistes a accedir a cobertures específiques i personalitzades de les millors companyies asseguradores.

+ 0 asseguradores
+ 0 anys
Solucions asseguradores

Danys Patrimonials

Estudiem els actius patrimonials de les empreses, identifiquem els seus riscos i proposem un programa de cobertures personalitzat per a assegurar la seva continuïtat i protegir-les enfront dels possibles esdeveniments adversos que puguin danyar el seu patrimoni material.

Solucions asseguradores

Responsabilitat

Coneixem en profunditat les diferents responsabilitats de les empreses i sabem com protegir-les enfront d’una reclamació d’un tercer.

T’assessorem sobre les millors cobertures de responsabilitat per a la teva companyia.

Solucions asseguradores

Ciberseguretat i Crime

Els atacs cibernètics s’han convertit en una de les majors amenaces de les empreses en els últims anys. Acompanyem i impulsem als nostres clients en la millora de les mesures de protecció dels seus sistemes per a minimitzar el risc i aconseguir la millor cobertura asseguradora.

Solucions asseguradores

Construcció

Cobrim tots els riscos associats a una obra de construcció i muntatge: tant les responsabilitats davant tercers com els danys materials propis que puguin sorgir en el transcurs dels treballs.

Solucions asseguradores

Crèdit i Caució

Protegeix la teva empresa del risc comercial i mitiga la incertesa derivada del crèdit als teus clients. Ajudem les empreses a créixer i a entrar en nous mercats amb seguretat i tranquil·litat.

Solucions asseguradores

Beneficis per a empleats

Oferim diferents solucions a les empreses per a retenir al millor talent. Les ajudem a protegir els seus treballadors en cas que pateixin algun accident o malaltia.

Solucions asseguradores

Programes Internacionals

Donem suport a la internacionalització i el creixement dels nostres clients dissenyant programes internacionals en més de 130 països que permeten gestionar els seus riscos de manera centralitzada.

Solucions asseguradores

Gerència de riscos

A O. Brokers, a més d’oferir cobertura, impulsem el procés de millora del risc dels nostres clients per a prevenir i mitigar els possibles incidents.

Un equip amb Experiència

La dilatada experiència del nostre equip ens posiciona com a especialistes capaços d’accedir a cobertures específiques i personalitzades de més de 50 companyies asseguradores.

 

Totes les persones que conformen el nostre equip es caracteritzen per la seva professionalitat i la seva vocació de servei, la qual cosa ens permet oferir un servei personalitzat, àgil i transparent.

Una metodologia de qualitat

Compta amb nosaltres per a ajudar-te en la recerca de cobertures d’assegurances per a la teva empresa. Negociem condicions amb més de 50 companyies per a trobar les solucions més indicades.

Organitzem les teves assegurances de manera que tot el procés d’assessorament sigui àgil i eficaç.

Identifiquem els riscos de la teva empresa i auditem les teves pòlisses per a identificar punts de millora i fer una comparativa exhaustiva en cobertures i primes.

Et presentem una proposta objectiva i personalitzada, d’alta qualitat tècnica, per a ajudar-te a prendre la decisió més adequada.